BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers/pengikut

ANDA PENGINTIP BLOG SAYA YANG KE

Saturday, December 25, 2010

annyversary syera&zul yang ke 1 tahun 1 bulan

nursyahira januri & zulkifli yussoff

aku dan syera lepak2 kat tambak

thnkz to syeda sebab jdi photographer kami 

tengok ape tu haha

26/12/2010 adalah tarikh annyversary aku dengan syera.nak tau yg ke berape??? 1 tahun 1 bulan..huhu lame kan hubungan kami bertahan.xpenah aku couple dengan mane2 prempuan sebegitu lame macam ni,, ahaks..! mule2 aku pon xingat yang tarikh hari ni 26/12.. sebab aku ni jenis tak menghafal tarikh hahaa.. naseb la hari ni ade perlawanan bola MALAYSIA/ENDON.. huhu trus ingat yg hari ni rupenye da genap 1 tahun 1 bulan.. selame aku cple dengan syera ni aku xpenah lupe tarikh keramat kitorang ni.. mesti ingat punye huhuhu.. pagi tadi aku dapat msj dari syera  "happy annyversary darling yg ke 1 tahun 1 bulan..thnkz jage syg campai ckrg..tanks mencintai syg..moge ubungan ite berpanjangan ok..i love u so much abg..dari isterimu yg mencintai mu..huhuhuhu" yeah yeah.. sebenarnye ktorang da smbut awal da,ktorang smbut hari jumaat lepas.mase tu adik syera pon ade gak huhuhu.. selalu dating berdua je,tapi kali ni ber3 plak,, yeah..     TAMAT.............
happy annyversary syera & zulkifli yang ke 1 tahun 1 bulan..
i love u so much bebeh!!!!!!!!!!!!!!!

sekian......

AYUH MALAYSIA

              MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


MALAYSIA BOLEH! tu la ungkapan yg aku nak ckapkan,,,esk 26/12/2010 akan bermulenye misi MEMBALAS DENDAM antara team mlaysia dengan endonisia..btol ke ejaan team endon ni?? haha hentam sjalah! bukan team aku pon,, hahha(ketawe jahat) aku harap team malaysia men btol2 la, jgn men mcam goreng pisang(tu ayah aku yang cakap aku pon xtau ape yg di maksudkan dengan goreng pisang tu) aku yakin team kite akan menang,nak g tgk kt stadium bukit jalil xmampu lak,tgk kt rumah jela zul, lg meriah kot,, lgpon family aku smua layan bola,mak aku pon kadang2 layan gak,lg2 abang ngah aku yg jd pnyeri mjlis, amboi hahaha..cite2 aku pon nak jd pemain bola sepak kebangsaan gak,tp wakil kluang je yg aku mmpu hahaha..xde nasib beb hehehe.. player yg aku minat?? spe lg khairul fahmi che mat la, keeper yg aku kagum.dy mmg cekap,aku harap dy main ok la mlam esk, kasi abis endon tu,haha  tamat!  MALAYSIA BOLEH! YAKIN BOLEH! RAKAN MUDA!    \(^0^)/

Thursday, December 23, 2010

kemangkatan chot.. kucing kesayangan

BEKERJA KERAS BAGI MENGGALI KUBUR

BEREHAT SEBENTAR AKIBAT KEPENATAN..

ADE GAYA MACAM PENGGALI KUBUR TAK???

ANAK SAPE LA NI..



Nak tau nape aku letak gamba ni kat blog aku??.. aku lah si penggali kubur..haha bukan gali kubur orang tapi gali kubur kucing daa.. anak kucing aku yg berusia lebih kurang 2 bulan telah mangkat..mak aku syg kucing tu sbb dy xberak merate2,name ank kucing tu adalah CHOT .. dy sebenarnye memang da lame sakit..kurus je sebab tu mak aku bagi name CHOT sbb badan dy kecut  je hahaha..good idea la mak,, penat gak aku menggali kubur kucing aku ni. da la banyak semut api,, cam sial gak smut api ni,, bgitu pantas dy naik ke kaki aku..pdhal kecik je badan dy tapi dlam diam2 sbenarnye dy berjalan laju..huh!!! hampeh btol,, adik aku yang snap2 gambar aku pon kne gigit gak.. tapi ape yg penting aku sempat berpozing mase tgah gali kubur hahaha tu gambar kat ats tu.. ank spe la tu.. hahaaa


CHOKI KINI BERSEORANGAN

ha yang ni namenye choki.dalam 4 adik beradik dy ni jela yang dpat baka siam, comel gile,bdan gemok..tp skrg dy berseorangan sbb adik beradik dy smua da kojol..sedih la dy..skrg ni dy tggal dengan mak n makcik dy hehehe..pagi td mase aku nak g kje je aku tgk adik dy da mati..sedih sedih,. ape bleh buat an,tepakse la dy men sorang2 kt uma ni.. tp mak n makcik dy da mule mngandung hasil hubungan sulit dgn kucing2 jantan kt sni hahahaha...xlame lg ade anak buah la choki ni,, leh la jadi otai..dy ni leceh sikit sbb kuat berak, hampeh aku nk basuh berak dy ni,, seb bek aku kje,,jd org lain la yg kne cuci taik dy ni hahahahhahaahahaha(ketawe jahat)  tp skrg choki ni da ade rumah baru,hasil kerja abg ngah aku,,kini dy tdak lagi tdo di rumah aku,sbb dy da ade rumah sndri kihkihkih pdan mke......

Wednesday, December 22, 2010

zaman gemilangku

                                     ZAMAN KEGEMILANGAN!!!!!!!!!!!!!!!


Nilah medal2 aku sepanjang aku bersukan pade zaman persekolahan aku dulu,, tak banyak.....sikit je hahaaha ni baru sikit, ade lg piala2 aku kat robok, huhu..medal2 ni adalah bukti pencapaian aku di arena sukan ni haha amboi menggalak.. pencapaian terbaik aku ialah 400m lari berpagar dan 4x400m MSS JOHOR .. Kini semua tu hanya kenangan..kadang2 bile aku teringat2 balik nape la aku x berusha belatih besungguh2,, kan da kalah hahaa pape pon aku memang atlit kebanggaan sekolah aku dulu iaitu SMK.SULTAN.ABDUL.JALIL.KLUANG  . Pada taun lepas aku telah di pilih menjadi atlit terbaik "ANUGERAH CEMERLANG KOKURIKULUM(OLAHRAGA).."  ZUL TERBAIK!!!!!! YEAH!    \(^0^)/

Tuesday, December 21, 2010

wawa cik hebat!!





wawa cik hebat!!!!! TANK Q bebeh kerane telah membantu aku bagi menyiapkan dan    memperkemaskan blog aku ni..maklumlah aku ni budak baru nak berjinak2 dalam blog ni, haha..^^v      dia ni membe prempuan aku yang aku paling rapat la, kirenye dia ni bff la senang cite.. huhuhu .. dia ni best gilerrrrr!! satu kepale dengan aku.. (bukan kembar siam) haha aku suke berkawan dengan dia, memang tak boleh buat awek la sebab da kawan rapat..kalau caple pon takde feel hahaha~ wawa jangan marah k hehehe..kitorang selalu kalau ade masalah selalu kongsi cerite..yeke???? ntah hahahahaha...  thnkz sangat2 sebab da bantu aku wat blog ni walaupon takde besar mane pon yang di bantu tu hahahahaha.... wawa oh wawa...kenape la kau hebat sangat haaha..hebat ke wawa ni?? ape yang hebat??? kau berak je lebih hahahahaha padan muke kau ,,kau memang gile la wawa,,,nasib baik awek aku restu & tidak jeles sebab aku kawan baik dengan kau, pandai tak aku mengayat awek aku??? haha   tu je kot lalalalala~~~ persoalan yang masih belum ade jawapannye  : kutik tu ape wawa??????????? 

zulkifli bin yussoff


siape ni?? ya allah hai hensemnye hahahahahaaha(ketawe jahat) ni aku la sape lagi,zulkifli bin yussoff yang tak hensem lagi hina ni,  : (  ... nasib baik aku da ade awek,, cun pulak tu,, haha,umur aku pulak 18 nak masuk 19,, stay in pontian ,,dulu aku duk kluang..bagi sape yang da kenal aku tu lantak dia la, aku nak kenal2 kan diri aku kat sape yg tidak mengenaliku... aku ni simple je, sape yang da kenal aku tu diorang paham la perangai aku macam mane, sporting,suke bergurau,tapi kadang2 kalau bergurau lebih2 tu boleh bua gadoh gak, suke berlawak yang gila2 tahap babun aktif di siang hari~~ aku suka berkawan..jadi senang la korang nk dekatkan diri korang kat aku..lagi satu aku suke cari kawan yang spesis gila2,baru same tahap kan haha,.....ramai jugak dak2 cakap aku ni sombong.. huh!!! belum kenal da cakap sombong.. ade ke patut...sebenarnye aku ni tak sombong,,, cume susah nak bergaul skit je dengan orang2 yang tak kenal, kene ade orang tegur aku dulu baru aku tegur dia, tu je kot yang aku nak cerita hahahahahaha karawale karawale~~~    \(^0^)/

nur syahira binti januri / syera


dia...nur syahira binti januri.. aku panggil dy sayang la ape lagi huhu,, name pon awek aku kan tak kan nak panggil kau aku, tak romentik r macam tu haha.......kadang2 aku panggil dia syera,membe-membe dia pulak panggil dia chenot...ishhh banyak betol name dia ni...
umur dia pulak 17tahun, muda setahun dari aku huhu.. masih bersekolah,tapi sekarang dia da abis sekolah la sebab spm da abis.. merdeka la kononnye..slalu gak aku berdating dengan syera ni..sampai ade orang cakap muke aku dengan syera ni da same da hahahaa... stiap hari jumaat mesti g tambak pontian lepak2 kat tepi laut huhuhu best, snap2 gambar gitu haha...tp minggu depan je dy da mule nak bekerja...xdapat la nak jumpe2 slalu macam sekarang ni,ape boleh buat~~~