BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers/pengikut

ANDA PENGINTIP BLOG SAYA YANG KE

Thursday, December 23, 2010

kemangkatan chot.. kucing kesayangan

BEKERJA KERAS BAGI MENGGALI KUBUR

BEREHAT SEBENTAR AKIBAT KEPENATAN..

ADE GAYA MACAM PENGGALI KUBUR TAK???

ANAK SAPE LA NI..



Nak tau nape aku letak gamba ni kat blog aku??.. aku lah si penggali kubur..haha bukan gali kubur orang tapi gali kubur kucing daa.. anak kucing aku yg berusia lebih kurang 2 bulan telah mangkat..mak aku syg kucing tu sbb dy xberak merate2,name ank kucing tu adalah CHOT .. dy sebenarnye memang da lame sakit..kurus je sebab tu mak aku bagi name CHOT sbb badan dy kecut  je hahaha..good idea la mak,, penat gak aku menggali kubur kucing aku ni. da la banyak semut api,, cam sial gak smut api ni,, bgitu pantas dy naik ke kaki aku..pdhal kecik je badan dy tapi dlam diam2 sbenarnye dy berjalan laju..huh!!! hampeh btol,, adik aku yang snap2 gambar aku pon kne gigit gak.. tapi ape yg penting aku sempat berpozing mase tgah gali kubur hahaha tu gambar kat ats tu.. ank spe la tu.. hahaaa


CHOKI KINI BERSEORANGAN

ha yang ni namenye choki.dalam 4 adik beradik dy ni jela yang dpat baka siam, comel gile,bdan gemok..tp skrg dy berseorangan sbb adik beradik dy smua da kojol..sedih la dy..skrg ni dy tggal dengan mak n makcik dy hehehe..pagi td mase aku nak g kje je aku tgk adik dy da mati..sedih sedih,. ape bleh buat an,tepakse la dy men sorang2 kt uma ni.. tp mak n makcik dy da mule mngandung hasil hubungan sulit dgn kucing2 jantan kt sni hahahaha...xlame lg ade anak buah la choki ni,, leh la jadi otai..dy ni leceh sikit sbb kuat berak, hampeh aku nk basuh berak dy ni,, seb bek aku kje,,jd org lain la yg kne cuci taik dy ni hahahahhahaahahaha(ketawe jahat)  tp skrg choki ni da ade rumah baru,hasil kerja abg ngah aku,,kini dy tdak lagi tdo di rumah aku,sbb dy da ade rumah sndri kihkihkih pdan mke......

2 comments:

Anonymous said...

comel nye kucing uh!

zulkifli yussoff said...

biase r tgk r kucing spe an,, yg komen ni spe eak