BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers/pengikut

ANDA PENGINTIP BLOG SAYA YANG KE

Tuesday, December 21, 2010

nur syahira binti januri / syera


dia...nur syahira binti januri.. aku panggil dy sayang la ape lagi huhu,, name pon awek aku kan tak kan nak panggil kau aku, tak romentik r macam tu haha.......kadang2 aku panggil dia syera,membe-membe dia pulak panggil dia chenot...ishhh banyak betol name dia ni...
umur dia pulak 17tahun, muda setahun dari aku huhu.. masih bersekolah,tapi sekarang dia da abis sekolah la sebab spm da abis.. merdeka la kononnye..slalu gak aku berdating dengan syera ni..sampai ade orang cakap muke aku dengan syera ni da same da hahahaa... stiap hari jumaat mesti g tambak pontian lepak2 kat tepi laut huhuhu best, snap2 gambar gitu haha...tp minggu depan je dy da mule nak bekerja...xdapat la nak jumpe2 slalu macam sekarang ni,ape boleh buat~~~

0 comments: