BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers/pengikut

ANDA PENGINTIP BLOG SAYA YANG KE

Tuesday, December 21, 2010

zulkifli bin yussoff


siape ni?? ya allah hai hensemnye hahahahahaaha(ketawe jahat) ni aku la sape lagi,zulkifli bin yussoff yang tak hensem lagi hina ni,  : (  ... nasib baik aku da ade awek,, cun pulak tu,, haha,umur aku pulak 18 nak masuk 19,, stay in pontian ,,dulu aku duk kluang..bagi sape yang da kenal aku tu lantak dia la, aku nak kenal2 kan diri aku kat sape yg tidak mengenaliku... aku ni simple je, sape yang da kenal aku tu diorang paham la perangai aku macam mane, sporting,suke bergurau,tapi kadang2 kalau bergurau lebih2 tu boleh bua gadoh gak, suke berlawak yang gila2 tahap babun aktif di siang hari~~ aku suka berkawan..jadi senang la korang nk dekatkan diri korang kat aku..lagi satu aku suke cari kawan yang spesis gila2,baru same tahap kan haha,.....ramai jugak dak2 cakap aku ni sombong.. huh!!! belum kenal da cakap sombong.. ade ke patut...sebenarnye aku ni tak sombong,,, cume susah nak bergaul skit je dengan orang2 yang tak kenal, kene ade orang tegur aku dulu baru aku tegur dia, tu je kot yang aku nak cerita hahahahahaha karawale karawale~~~    \(^0^)/

0 comments: