BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers/pengikut

ANDA PENGINTIP BLOG SAYA YANG KE

Saturday, December 25, 2010

AYUH MALAYSIA

              MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


MALAYSIA BOLEH! tu la ungkapan yg aku nak ckapkan,,,esk 26/12/2010 akan bermulenye misi MEMBALAS DENDAM antara team mlaysia dengan endonisia..btol ke ejaan team endon ni?? haha hentam sjalah! bukan team aku pon,, hahha(ketawe jahat) aku harap team malaysia men btol2 la, jgn men mcam goreng pisang(tu ayah aku yang cakap aku pon xtau ape yg di maksudkan dengan goreng pisang tu) aku yakin team kite akan menang,nak g tgk kt stadium bukit jalil xmampu lak,tgk kt rumah jela zul, lg meriah kot,, lgpon family aku smua layan bola,mak aku pon kadang2 layan gak,lg2 abang ngah aku yg jd pnyeri mjlis, amboi hahaha..cite2 aku pon nak jd pemain bola sepak kebangsaan gak,tp wakil kluang je yg aku mmpu hahaha..xde nasib beb hehehe.. player yg aku minat?? spe lg khairul fahmi che mat la, keeper yg aku kagum.dy mmg cekap,aku harap dy main ok la mlam esk, kasi abis endon tu,haha  tamat!  MALAYSIA BOLEH! YAKIN BOLEH! RAKAN MUDA!    \(^0^)/

0 comments: