BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers/pengikut

ANDA PENGINTIP BLOG SAYA YANG KE

Saturday, December 25, 2010

annyversary syera&zul yang ke 1 tahun 1 bulan

nursyahira januri & zulkifli yussoff

aku dan syera lepak2 kat tambak

thnkz to syeda sebab jdi photographer kami 

tengok ape tu haha

26/12/2010 adalah tarikh annyversary aku dengan syera.nak tau yg ke berape??? 1 tahun 1 bulan..huhu lame kan hubungan kami bertahan.xpenah aku couple dengan mane2 prempuan sebegitu lame macam ni,, ahaks..! mule2 aku pon xingat yang tarikh hari ni 26/12.. sebab aku ni jenis tak menghafal tarikh hahaa.. naseb la hari ni ade perlawanan bola MALAYSIA/ENDON.. huhu trus ingat yg hari ni rupenye da genap 1 tahun 1 bulan.. selame aku cple dengan syera ni aku xpenah lupe tarikh keramat kitorang ni.. mesti ingat punye huhuhu.. pagi tadi aku dapat msj dari syera  "happy annyversary darling yg ke 1 tahun 1 bulan..thnkz jage syg campai ckrg..tanks mencintai syg..moge ubungan ite berpanjangan ok..i love u so much abg..dari isterimu yg mencintai mu..huhuhuhu" yeah yeah.. sebenarnye ktorang da smbut awal da,ktorang smbut hari jumaat lepas.mase tu adik syera pon ade gak huhuhu.. selalu dating berdua je,tapi kali ni ber3 plak,, yeah..     TAMAT.............
happy annyversary syera & zulkifli yang ke 1 tahun 1 bulan..
i love u so much bebeh!!!!!!!!!!!!!!!

sekian......

0 comments: