BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers/pengikut

ANDA PENGINTIP BLOG SAYA YANG KE

Wednesday, January 26, 2011

WONDERTIK!!

WONDERTIK






YEAH mmg comel,tidak asing lg ya itu dy memperkenalkan ahli jawatankuasa wondertik,zulkifli yussoff atau lebih tidak dikenali sebagai tuck,stakat ini low profile lg sbb kumpulan ni bru ditubuhkan,hhaahaaiiii ^(00)^v

slalu membantu orang dalam kesusahan,aku xbesar dan aku xkuat bile bile bekerjasama smua jadi mudah~hahhaaaiii
p/s: tuck kn warne hijau,sesuai lah dgn gmba aku ni ha agagaga  



ya itu dy ahli geng seterusnya! wawa cik hebat berantai kite ni lebih tidak di kenali sebagai ming ming,ade hati ye nak merampas takha ketua geng ni,uwelll uwell haahaaii..pesaing terhebat aku dalam merebut kerusi jwatan kuasa CEO wondertik,
p/s: lelaki di lahirkan untuk menjadi pemimpin kepade kaum wanita  ^(00)^v   haahaaaaiiiiiiiiiiiii 


ya itu dy the last wondertik!! ika scha atau lebih tidak dekenali sebagai liniey,,budak sekolah lagi dy ni,haaha kuli batak dalam kumpulan wondertik ni *wawa yang cakap  hahaha
ahli baru geng ni sebab dy baru dapat kesan name tuck aku hari tu haha pastu trus sain kontrak sebagai liniey hahaa,,tak de harapan nak merampas takhta sebagai CEO kerana masih bersekolah lagi,budak THO yang baget power haha ^(00)^v 

6 comments:

wawacikhebat said...

haahahahhahah! mcm babik siak! hahaahhahahahhahah! siod kaw !hahhaha

zulkifli yussoff said...

hahahaha bagaimana??? comel x aku

wawacikhebat said...

comel kejadah~ aku lah yg paling comel n cuteszzah! haha

zulkifli yussoff said...

hahaha kau ni mmg xnk mngalah eak dgn aku

ika scha said...

kahkah tk blh go :D aku jugak y kne kutuk HAHA
tho bajet tuh budak len :P aku baek n suci sesuci toppp KAHKAH rajen kau caik pix aku :)

zulkifli yussoff said...

hahaha sje je bikin panas an haha,, ala biase la aku mmg rjen kau ni pon xtau ke aku rjen,haha da la ngah bosan2 an ,,