BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers/pengikut

ANDA PENGINTIP BLOG SAYA YANG KE

Thursday, January 6, 2011

permulaan taun yg tidak memberi kesenangan


9.16p.m,
 mood aku yg mmg dari pagi td xde trus dtekan dengan kehadiran dy yg telah mmbuat aku brtmbah mrah.. indetitinye aku xnk cakap r..bg ssiape yg sdah dpat tangkap spe dy,diam2 dan jgn kecoh, aku cume ingin melepaskan geram aku je,, nk lepaskn kt fb terlalu publish..so aku ambik pendekatan blog aku ni untuk aku melepaskan kemarahan aku,masalah aku hari ni adalah, dwet aku pagi td da la hilang,klau sikit tu xpe gak halal,ni bnyak,  (jumlah adalah rhsia),,mase2 aku tengah pikir mcm mne dwet aku boleh hilang tu tibe2 datang pulak insan ni nk pnjam dwet dgn mak aku,, insan ni xpikir ke yg mak aku tu suri rumah sepenuh mase, gaji pon xdpat,dy boleh ade niat nk pinjam dwet plak kt mak aku,yang mak aku ni pulak terlalu baik hati.....seboleh2 nk bg dy pnjam dwet tu,,xbnyak pon dlam rm20 ke 30 mcm tula, da xde dwet mak aku try mnx aku dwet tuk bg insan ni pnjam...aku da la tengah xde mood dwet da ilang,,mak aku leh g mnx aku dwet..kalau untuk bli barang dapur tu aku boleh la pikir2 kan nk bg ke x.. wlaupon dwet aku xde.. tp???? nk bg insan ni pnjam....ehhhh memang x la...mse tu aku da wat dose besar la tertengking mak aku sbb aku terlalu tertekan ..aku mrah bukan kt mak aku tp kt insan tu..aku ckp mne g gaji2 ko tu??? kau kn hidup sorang kt umah, bil letrik bukan bnyak pon,air??? freee... so dwet gaji ko tu abis kt mne?? rokok?? huhhhh!!!! trus aku kne mrah dgn mak aku sbb bersikap kurang ajar....pegrhhh,, aku bukan nk kurang ajar tp bukan skali dy asyik nk pnjam dwet family aku, tp da bnyak kali,, bayar tu mmg la byar tp agk2 la asyik pnjam je..tgk la situasi dulu org ade dwet x nk bg ko pnjam.. da la hari2 makan kt uma aku, xcukup2 lg ke.. bukan main mnje lg ko dgn mak aku, nak mak aku lyan ko mcm raja plak smpai nasi pon kdang2 mak aku yg hidangkan..sedarla usia ko da tua.. bergelar pkcik lg, aku nk tgk lepas ni cmne... huhhhh!!!!!!    ingatkan taun 2011 ni awal bulan rezeki bertmbah,, dapat  ujian sukar rupanye,, sbar la zul.. disebab kan dy sorang aku smpai bergaduh dengan mak aku. ................SABAR!!!!!! TENGAH SABAR LA NI!!!!!!!

0 comments: